<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
		>
<channel>
	<title>Comments on: Alantoina w kremach nawilżających i przeciwtrądzikowych</title>
	<atom:link href="http://www.naturalnekosmetyki.com/index.php/2009/12/alantoina-w-kremach-nawilzajacych-i-przeciwtradzikowych/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://www.naturalnekosmetyki.com/index.php/2009/12/alantoina-w-kremach-nawilzajacych-i-przeciwtradzikowych/</link>
	<description>Zioła i inne cuda Natury dla zdrowia i urody</description>
	<lastBuildDate>Tue, 11 Oct 2011 14:18:52 +0000</lastBuildDate>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
	<generator>http://wordpress.org/?v=3.2.1</generator>
	<item>
		<title>By: dominika</title>
		<link>http://www.naturalnekosmetyki.com/index.php/2009/12/alantoina-w-kremach-nawilzajacych-i-przeciwtradzikowych/comment-page-1/#comment-138</link>
		<dc:creator>dominika</dc:creator>
		<pubDate>Fri, 28 Jan 2011 17:53:49 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.naturalnekosmetyki.com/?p=211#comment-138</guid>
		<description>należy zaznaczyć, że rozpuszczalność alantoin w wodzie to tylko 0,5% i że nie należy jej podgrzewać powżej 70 stopni, bo ulega wted degradacji</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>należy zaznaczyć, że rozpuszczalność alantoin w wodzie to tylko 0,5% i że nie należy jej podgrzewać powżej 70 stopni, bo ulega wted degradacji</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>

